Datautstyr

Datautstyr

Vi kan hjelpe deg med å finne riktig datautstyr. Vi er forhandler for Itegra og kan gjennom dem tilby et stort utvalg av produkter.

Vi hjelper deg å installere nytt utstyr og skulle du ha spørsmål er vi ikke langt unna. Varene som Itegra har inne på lager i Oslo er ofte levert hos oss dagen etter bestilling om dette er gjort før kl. 12:00.

itegra_logo_RGB_400x99

Se Komplett sine sider for en oversikt over vareutvalget.

 • TP-LINK Batteribank

  Batteribank med stor kapasitet

  drowzeepokemon_go_logo

  Trenger du mer spilletid til Pokémon jakten?

  Kjøp

 • opprydding_helsesjekk_pc1

  Har du en PC som ikke fungerer som den skal?

  La oss ta en helsesjekk på PCen din. Vi tar bort virus og skadevare, retter opp i feil og renser opp PCen slik at den igjen fungerer som den skal.
  Opprydding / helsesjekk på PCen din for 940,- (1 175,- ink. mva).

  Ta med deg PCen og kom innom vårt kontor på Murgarden mandag til fredag mellom 08:00 og 16:00.

  Les meir
 • LibreOffice logo 35 2

  Fri programvare

  Du trenger ikke betale for å ha Office programvare. LibreOffice tilbyr langt på vei den samme funksjonaliteten som Microsoft Office, men koster ingen ting å bruke.

  La oss installere fri programvare for deg på din PC!

  Bruk Thunderbird for å lese e-post, LibreOffice for lage regneark og presentasjoner. Rediger bilder med Gimp eller se på film med Miro eller VLC.

  Les meir
 • 2000px Tux.svg

  Et liv uten virus med fri programvare

  Er du lei av virus og virusprogrammer – at PCen blir tregere og tregere for hvert år? Vil du prøve noe nytt – et operativsystem som gjør det det skal, er gratis og fungere like godt år etter år?

  Frem til nyttår kan du få nytt liv på din PC med Linux, Gratis!

  Kom innom med din PC, så installerer vi Linux og de programmene du trenger. Du kan velge å beholde Windows i tillegg, så kan du velge når du starter PCen.

  Les meir
 • itegra_logo_RGB_400x99

  Itegra

  Itegra ble etablert i 1999 og er en Norsk distributør av data og elektronikk, som selger til forhandlere, retail-kjeder og systemintegratorer.

  Vi har et moderne distribusjonsanlegg på 26.000 kvm. Vårt logistikksystem håndterte i 2014 en ordre hvert 16.sekund – 24/7/365.