Skip to content

Gratis nettside

Betingelser

Avtale

En avtale om utvikling av en gratis nettside med tre år drift og vedlikehold avtales og godkjennes av begge parter. daLom AS velger hvilke søknader som skal innvilges. Ved utsendelse av faktura har daLom AS godkjent søknaden. Kunden godkjenner avtalen ved å betale faktura. Avtalen varer i minimum tre år. Etter tre år har gått fornyes avtalen automatisk. Om du ikke ønsker å fornye avtalen kan du avslutte avtalen før inneværende avtaleperiode er avsluttet.

Programvare

Nettsiden vil bli utviklet med programvare utvalgt av daLom AS. Eventuelle lisenser er inkludert i driftsavtalen.

Bilder og innhold

Med eller uten min veiledning må du bidra med bildene og tekstene til nettsiden din. Du bestemmer selv hva du ønsker å ha på nettsiden din, men er du i tvil hjelper jeg deg på vei.

Ansvar

Du får full tilgang til å administrere nettsiden din. Du er selv ansvarlig for innholdet du legger ut på nettsiden, og at endringene du gjør selv ikke ødelegger nettsiden. Skulle du gjøre en feil skal jeg selvsagt hjelpe deg med å få det i orden igjen.

Vårt ansvar er at nettsiden fungerer og er tilgjengelig på Internett.

Fakturering

Prosjektet starter når faktura for første år med drift og vedlikehold er betalt. daLom AS sender faktura for drift og vedlikehold forskuddsvis for hvert år til avtalen opphører.

Søk om å få utviklet en gratis nettside

Ved å fylle ut og sende dette skjemaet søker du om å få utviklet en gratis nettside av daLom AS og godtar betingelsene.
  • Dersom du søker på vegne av et firma må du oppgi organisasjonsnummer