Kryptovirus fra «posten.no»

Dersom du får e-post fra Posten Norge som påstår at de ikke var i stand til å levere en pakke med din adresse bør du være på vakt. E-posten kan inneholde krypto-virus som vil kryptere alle dine bilder og dokumenter!

Sjekk avsender: Dersom avsenderen ikke er fra @posten.no bør du ikke åpne e-posten eller trykke på lenkene i e-posten.

Her et eksempel på hva e-posten kan innehold:

posten.noPosten Norge ikke var i stand til å levere pakken ved din adresse.

På 11/12/2016 kurer var ute av stand til å levere denne pakken til deg. CT2666754827NO Grunnen til: Feil på leveringsadressen.

Du trenger å få en adresselapp for å få utlevert en pakke – Adresselapp

Få en adresselapp

Behandling av personopplysninger

Behandling av personopplysningene skjer innenfor rammen av gjeldende lov og forskrift, samt i henhold til eventuell konsesjon fastsatt av Datatilsynet . Personopplysninger hentes inn for at selskapet skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov og/eller avtale. .

Personopplysningene kan også utleveres til selskap/organisasjoner Posten og Bring samarbeider med, så vel innenfor som utenfor EØS- og EU-området for at vi skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov og/eller avtale.

Dersom det foreligger lovbestemt opplysningsplikt overfor offentlig myndighet, vil registrerte personopplysninger bli overlevert i henhold til myndighetenes krav.

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler som er tilgjengeliggjort på de spesifikke produktsidene. Fra tid til annen gjennomfører vi også bruker- og kundeundersøkelser for å få en bedre forståelse for behovene til våre kunder. Vi vil bestrebe oss på å fortelle deg om hvordan vi bruker opplysningene.

© 2016 Posten Norge

 

Legg igjen en kommentar

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.