Om oss

daLom AS er eiet og drevet av:

robert

Robert Strind Daglig leder

Robert har jobbet som IT konsulent siden 1996 og har bachelor i informatikk fra Universitetet i Oslo. Fra 2008 til 2013 jobbet han som systemutvikler og prosjektleder for Redpill Linpro AS. Redpill Linpro er ledende i norden på å tilby profesjonelle tjenester innen åpen programvare.

ingrid-2014-vinter

Ingrid Strind Styreformann

Ingrid Strind er utdannet sivilingeniør fra NTH og har jobbet hos Nexans Norway AS, en av verdens største kabelprodusenter, i 16 år. Hun har mye industrerfaring og har etter at hun flytta til Lom skifta helt bransje og er blitt kunderådgiver i Sparebank 1 Lom og Skjåk.

Send oss gjerne en epost

Kontakt oss på epost: post@dalom.no

… eller benytt kontaktskjema under.

Filosofi

Gleden ved å gi

Gleden av å kunne hjelpe er vårt kompass, og det som gir oss livsenergi. Den styrer hvilken kompetanse vi tilegner oss og hva vi bruker tiden på. Selvsagt må vi ta betaling for den hjelpen vi yter, og selvsagt er prisene på vår tid slik at vi kan forsvare en sunn økonomi. Likevel er ikke pengene i banken det som styrer vår innsats, det er det gleden ved å gi som gjør.

Kortreist IT

Vi ønsker å være lokale. Vi ønsker å tjene vårt nærmiljø så godt vi kan. Derfor prioriterer vi å bygge vår kompetanse slik at den støtter de næringene som er i vårt nærmiljø. Vi bygger videre på den kompetansen vi har og lærer av våre kunder slik at vi kan hjelpe bedre.

Samarbeid

Vi i daLom AS ønsker å hjelpe, men noen ganger har kanskje ikke daLom AS riktig kunnskap, tid eller resurser til å hjelpe. Da ønsker vi å være i stand til å hjelpe ved å fortelle om noen andre som kan hjelpe. Vi ser ikke på andre bedrifter som leverer samme produkter eller tjenester som konkurrenter. Vi ønsker heller ikke å være med i et kappløp om kundene på bekostning av noen. Vi erkjenner at alle virksomheter har forskjellig kompetanse og evne til å hjelpe. Derfor er det naturlig at kunder velger forskjellige leverandører. daLom AS ønsker å bli kjent med alle virksomheter som leverer produkter og tjenester som vårt lokalsamfunn trenger slik at vi kan hjelpe våre kunder enda bedre.